İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - TOKİ Taşoluk İlkokulu

TOKİ Taşoluk İlkokulu

Adres
Taşoluk Toki Konutları, Mehmet Akif Ersoy Mah. Çelebi Cad. No.7 Arnavutköy Toki Taşoluk İlkokulu
Vizyon
OKULUMUZUN VİZYONU ; EĞİTİM TEKNOLOJİSİNDEN OLABİLDİĞİNCE YARARLANMAK, BİREYSEL YETENEKLERİN GELİŞİMİNİ SAĞLAYARAK ÜRETKENLİĞİ ARTTIRMAK, MERKEZLİ EĞİTİM UYGULAMAK, SAĞLIKLI VE MUTLU TOPLUM OLUŞTURMA YOLUNDA BİREYLERİ BİLİNÇLENDİRMEK , DİĞER OKULLARA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR OKUL KONUMUNA GELMEKTİR.MÜKEMMELLİĞİN SONU YOKTUR.ÇOCUK EĞİTİMİ DÜNYANIN EN CİDDİ İŞİDİR.BU KONUDA KİMSEYİ DEĞİL KENDİ KENDİMİZİ RAKİP GÖREREK DAHA MÜKEMMELİ ARAMAK ÖNEMLİ ARAYIŞIMIZDIR.
Misyon
MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK; SAĞLAM KARAKTERLİ, DÜRÜST, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, İNSANİ, MİLLİ VE AHLAKİ DEGERLERLE DONANMIŞ, ÜLKESİNE YARARLI OKUYAN , İNCELEYEN, ARAŞTIRAN , MİLLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ TANIYAN BENİMSEYEN ARAŞTIRMACI SORGULAYICI KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DUARABİLEN KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ SAVUNURKEN BAŞKALARININ DÜŞÜNCE VE HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
09.15-14.50
DOĞALGAZ
TAŞOLUK DOLMUŞLARI, İETT OTOBÜSÜ VE ÖZEL ARAÇ
Okul Özel Servisi Vardır.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Çelebi Caddesi No:7 Arnavutköy/İSTANBUL
3 km
Öğrenciler için yıl içinde sportif etkinlikler düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
eTwinning, Veli Akademisi, İstanbul´u Okuyorum, Umudum Öğretmenim, Sıfır Atık, Bir Harf Bin İstanbul, Öğretmeniyle Güzel İstanbul, Biz Birbirimizi Tamamlıyoruz.