4/B sınıfı öğrencilerimizin, “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında, aile katılımı ile “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri

3/C sınıfı öğrencilerimizin “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında, kütüphanede “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri

4/B sınıfı öğrencilerimizin “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında, kütüphanede “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri

3/B sınıfı öğrencilerimizin “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında, kütüphanede “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri

3/A sınıfı öğrencilerimizin “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında, kütüphanede “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri

3/A sınıfı öğrencilerimizin, “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında, aile katılımı ile “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri.

2/B sınıfı öğrencilerimizin, “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında, aile katılımı ile “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri.

2/A sınıfı öğrencilerimizin, “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri.

2/A sınıfı öğrencilerimizin, “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında, aile katılımı ile “Kitap Okuma Saati” etkinlikleri.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Arnavutköy Kültür Merkezi’nde yapılan okul tören programımız ile büyük bir coşku içinde kutlandı. Kutlama programında okul müdürümüz Cevdet HORUZ, günün anlam ve önemine değinerek,  tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayıp, emeklerinden doalyı teşekkür ettti. AVLU 34 Arnavutköy Kültür Merkezi'ni bizlere açan, Arnavutköy Belediyesi'ne, Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın Mustafa CANDAROĞLU'na ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Arnavutköy Kültür Merkezi’nde yapılan okul tören programımız ile büyük bir coşku içinde kutlandı. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan okul panomuz. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Fadime Nermin GABAKCI’ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama tören programı kapsamında 3/C sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinlikleri.Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Elem BETUR UÇAK’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, okul koromuz “Parla” şarkısını ritim eşliğinde seslendirdiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenlerimiz Sebahattin PALA ile Duygu TAVAS’a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.