23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Arnavutköy Kültür Merkezi’nde yapılan okul tören programımız ile büyük bir coşku içinde kutlandı. Kutlama programında okul müdürümüz Cevdet HORUZ, günün anlam ve önemine değinerek,  tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayıp, emeklerinden doalyı teşekkür ettti. AVLU 34 Arnavutköy Kültür Merkezi'ni bizlere açan, Arnavutköy Belediyesi'ne, Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın Mustafa CANDAROĞLU'na ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Arnavutköy Kültür Merkezi’nde yapılan okul tören programımız ile büyük bir coşku içinde kutlandı. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan okul panomuz. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Fadime Nermin GABAKCI’ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama tören programı kapsamında 3/C sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinlikleri.Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Elem BETUR UÇAK’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, okul koromuz “Parla” şarkısını ritim eşliğinde seslendirdiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenlerimiz Sebahattin PALA ile Duygu TAVAS’a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan okul panomuz. Emeklerinden dolayı rehber öğretmenleriize teşekkür ederiz.

10 Nisan Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Günü münasebetiyle, ilçe programı, okulumuzda yapılan tören ile gerçekleştirildi. Programı düzenleyen İlknur ÖZBAY ve Duygu TAVAS öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

10 Nisan Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Günü kutlu olsun.

"Birlikte Okuyoruz Birlikte Büyüyoruz" kapsamında 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü için okulumuzda program düzenlendi. Emeklerinden doalyı özel eğitim öğretmenimiz Esra BİRCAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü kapsamında hazırlanan okul panolarımız. Emeklerinden doalyı sınıf öğretmenimiz Duygu TAVAS'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2/B sınıfı öğrencilerimiz, İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezberleyerek"İstiklal Marşımızı Ezbere Okudum" rozetlerinin sahipleri oldular. Etkinliklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Veli Akademileri eğitimleri kapsamında Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden gelen polis memurları velilerimize "Akran Zorbalığı, Siber Zorbalık" konusunda eğtiimlerini gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı polis ekibine ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkürederiz.

Mrt

4/C sınıfı öğrencilerimizin, Türkçe dersi drama etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Emine ARSLAN’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

21 Mart dünya down sendromu gününde farkındalığı artırmak amaçlı yapılan etkinliğe okul müdürümüz Cevdet HORUZ ve müdür yardımcılarımız Mehmet GÜZELAYDIN ile Aysun YILMAZ katıldı. Etkinliği hazırlayan öğretmenimiz Esra BİRCAN’a teşekkür ederiz.

Mrt

Veli Akadmeileri "Akran Zorbalığı, Siber Zorbalık" konulu eğitimimiz, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün"" gerçekleştireceği eğitim ile yarın saat 13:45'te okulumuzda gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.