4/D sınıfı öğrencilerimiz, Arnavutköy Belediyesi Trafik ve Uygulama Eğitim Parkında, sınıf öğretmenleri Fadime Nermin GABAKCI rehberliğinde Trafik Eğitimi Parkı Eğitimi aldılar.

4/C sınıfı öğrencilerimiz, Arnavutköy Belediyesi Trafik ve Uygulama Eğitim Parkında, sınıf öğretmenleri Bahar BAKAR rehberliğinde Trafik Eğitimi Parkı Eğitimi aldılar.

Öğrencilerimize afet farkındalık bilinci oluşturmak amacıyla okulumuzda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

3/C sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri rehberliğinde materyaller tasarlayarak ritim çalışmaları gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Emine ARSLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1/B sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri rehberliğinde "Satır Sonuna Sığmayan Kelimeler"i etkinliklerle öğrendiler. Çalışmalarından dolayı sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizin, sınıf öğretmenleri Ayşe ANAR, Oğuzhan ŞAHİNBAŞ, Ceyda KAYA  ve Fadime Nermin GABAKCI rehberliği ve sorumluluğunda "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" nı hazırladılar. Emeklerinden dolayı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

KELİMELERLE ANLATILAMAYAN FEDAKARLIĞIN VE KARŞILIKSIZ SEVGİNİN ADI , YÜREĞİNDE KENDİNİ GÖREBİLDİĞİN EN GÜVENLİ SIĞINAK, DÜNYAYA CAN GETİREN KALBİ GÜZEL TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...