3/D sınıfımız okul gezisinde.

3/D sınıfı öğrencilerimiz sosyal kültürel faaliyetler kapsamında sınıf öğretmeni Sevda MANDİL rehberliğinde “Kid Zania İstanbul" gezisini gerçekleştirdiler.

4/D sınıfı öğrencilerimiz Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstanbul'un Fethi Maket yarışması kapsamında maket eserlerini tamamladılar. Emeklerinden dolayı sınıfı öğretmenimiz Fadime Nermin GABAKCI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1/B sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri rehberliğinde, Hayat Bilgisi "Atatürk'ün Hayatı" konusu ile ilgili hazırlamış oldukları etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3/C sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri öncülüğünde gerçekleştirdikleri, Kitap Kurdu Yarışması'nda hedeflerini tamamlayarak 1000 sayfa kitap okudum rozetlerini aldılar. Kitap sevgisini aşılayan etkinliklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Emine ARSLAN'a teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

"Üstün Zekalı ve Özel Yetenekli Öğrencilerin Kariyer Gelişimlerinin Desteklenmesi" (İSTKA) projesi kapsamında okulumuzda yapılan kariyer gelişim odasında öğrencilerimize yönelik akıl ve zeka oyunları kurslarımız devam ediyor. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Emrah ÇAKAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, 3/D sınıfı öğrencilerimizin, sınıf öğretmenleri rehberliğinde hazırlamış oldukları etkinliklikleri. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Sevda MANDİL’e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamınd, 1/B sınıfı öğrencilerimizin sınıf öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları okul panomuz. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

"Trafik ve İlk Yardım Haftası" kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla 4/B sınıfı öğrencilerimiz resim ve şiir çalışması hazırlayarak okulumuzda sergilediler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Oğuzhan ŞAHİNBAŞ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize afet farkındalık bilinci oluşturmak amacıyla okulumuzda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında okulumuzda, özel eğitim öğretmenimiz rehberliğinde tören programı gerçekleştirilerek, farkındalık çalışmaları içeren etkinliklerle okul panolarımız hazırlandı . Programda emeği geçen özel eğitim öğretmenimiz Esra BİRCAN'a ve öğrencilerimize terşekkür ederiz.

2/A sınıfımız okul gezisinde.

2/A sınıfı öğrencilerimiz sosyal kültürel faaliyetler kapsamında sınıf öğretmeni Tayfun KIZILKURT rehberliğinde "Dolmabahçe Sarayı'nı ve Denizcilik Müzesi'ni ziyaret ettiler.

4/A sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri rehberliğinde Fen Bilimleri dersi "Işık ve Ses" konusu ile ilgili yaptıkları etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Sümeyye TAŞ KARTAL'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

4/B sınıfı öğrencilerimiz sosyal kültürel faaliyetler kapsamında sınıf öğretmeni Oğuzhan ŞAHİNBAŞ gözetiminde "Dolmabahçe Sarayı'nı ve Denizcilik Müzesi'ni ziyaret ettiler.

4/D sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri rehberliğinde "Taş Boyama" sanatsal etkinliklerini gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Fadime Nermin GABAKCI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.