Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsmaında, okul aile birliğimizin öğretmenlerimize hoş sürprizi. Emeklerinden dolayı okul aile birliği üyelerimiz Rana AKSU, Kadriye GÖK ERDEMİ ve Sümeyye ÇELİK'e teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında okulumuzda anma programı gerçekleştirildi. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri temalı resim sergisi düzenlenmiştir. Emeklerinden dolayı müdür yardımcımız Aysun YILMAZ'a, rehber öğretmenimiz Hilal Şafak'a, sınıf öğretmenimiz Buse KILIÇ'a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okumulumuzda yapılan tören ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda "Seçimli Okul Aile Birliği Toplantısı" yapılmıştır.

Kas

Okulumuzda 27/10/2023 tarihinde Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

1/A sınıfı öğrencilerimiz, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında hazırladıkları çalışmaları. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Sümeyye TAŞ KARTAL'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

1/B sınıfı öğrencilerimiz, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında hazırladıkları çalışmaları. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Bahar BAKAR'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

1/C sınıfı öğrencilerimiz, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında hazırladıkları çalışmaları. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Fadime Nermin GABAKCI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

3/A sınıfı öğrencilerimiz, 13 Ekim günü, ''Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'' kapsamında afetler konusunda bilgilendirici afiş çalışmaları hazırlayarak, sergilediler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Buse KILIÇ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4/A sınıfı öğrencilerimiz,  öğrencilerimizin trafik bilgi ve becerilerinin arttırılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitime sınıf öğretmenleri Emrah ÇAKAN rehberliğinde katıldılar.  Etkinliklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Emrah ÇAKAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4/B sınıfı öğrencilerimiz sınıf başkanını seçiyor. Sınıfta yapılan oylamada, 32 oydan 12 oy Eray Efe Öztekin, 9 oy Muhammed Ali Taşkıran, 8 oy Esila Şimşek ve 3 oy Mert Kılınç aldı. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Sebahattin PALA'ya ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2/B sınıfı öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar dersinde kulak çubuğu ile sulu boya etkinliklerini yaptılar.

Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

4/D sınıfı öğrencilerimiz, Matematik dersi "Basamak Değerleri ve Sayıların  Çözümlenmesi" konularını pekiştirmek amaçlı oyunlar oynayarak, eğlenerek öğrendiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Sevda MANDİL'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.