Ock

Enerji Tasarrufu haftası kapsamında hazırlanan etkinlikler okul panolarımızda sergilendi. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY’a ve 2/B sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2/A sınıfı öğrencilerimizin,Sıfır atık projesi kapsamında yapmış oldukları çalışmaları. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Ali ÜNALDI’ya ve İngilizce öğretmenimiz Ayşen GÖKDEMİR’e teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri okul müdürümüz Cevdet HORUZ tarafından takdim edildi. Sınıfılarını temsil edip yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, sınıf öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

3/C sınıfı öğrencilerimizin, "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında hazırladıkları afiş çalışmaları. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Elem BETUR UÇAK'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırladıkları etkinlikler okul panolarımızda sergilendi. Emeklerinden doalyı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında hazırlanan okul panomuz. Emeklerinden doalyı sınıf öğretmenimiz Elem BETUR UÇAK 'a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

3/A sınıfı öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersi kapsamında hazırlamış oldukları etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Buse KILIÇ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

4/C sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Emine ARSLAN rehberliğinde Avlu 34 AVM sinemasında film izlediler.

Ara

"En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapanış programı İstanbul Valisi Sayın Davut Gül ve Arnavutköy Kaymakamı Sayın Mahmut HERSANLIOĞLU'nun katılımlarıyla gerçekleşti. Nuri Pakdil Kültür Merkezi'nda gerçekleştirilen programa okulumuz, okul aile birliği üyelerimiz değerli velilerimiz ve okul rehber öğretmenlerimiz ile birlikte katılım sağladılar.

Ara

4/C sınıfı öğrencilerimizin Yerli Malı Haftası kapsamında hazırlamış oldukları etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Emine ARSLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

1/D sınıfımızın Yerli Malı Haftası kapsamında hazırlamış oldukları etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Oğuzhan ŞAHİNBAŞ’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Anasınıfı A şubemizin Yerli Malı Haftası kapsamında hazırlamış oldukları etkinlikleri. Emeklerinden dolayı Anasınıfı öğretmenimiz Hasret YOLCU’ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

2/D sınıfı öğrencilerimizin Yerli Malı Haftası kapsamında hazırlamış oldukları etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Burcu ÇELİK'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

2/A sınfı öğrencilerimiz Yerli Malı Haftası kapsamında "Yöresel Ürünler" temalı sergi oluşturarak okulumuzda sergilediler. Okul müdürümüz Cevdet HORUZ sergiyi gezerek, sergiyi hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi teşekkürlerini iletti. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Ali ÜNALDI'ya ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

3/A sınıfı öğrencilerimiz Geleneksel Sanatlar kapsamında yaptıkları Ebru etkinlikleri. Emeklerindne dolayı sınıf öğretmenimiz Buse KILIÇ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.