Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi okul panolarımız. Emeklerinden dolayı koordinatör öğretmenimiz Elem BETUR UÇAK’a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

3/A sınıfı öğrencilerimiz, velilerimize kendi hazırladıkları çiçekleri takdim ederek, velilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘nü kutladılar. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Buse KILIÇ’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz, "Birlikte Okuyoruz Birlikte Büyüyoruz" projesi kapsamında,8 Mart dünya kadınlar günü etkinliği için sınıflarına velileri davet edip öğrencilerle film izleme günü yaptılar. Emeklerinden dolayı özel eğitim öğretmenimiz Esra BİRCAN'a ile katılım sağlayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabülünün 103. yılında, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u şükran ve minnetle anıyoruz.

Şbt

ÇEDES projesi "Camiyi Camide Öğreniyorum" etkinliği kapsamında öğrencilerimiz, Taşoluk Mehmet Akif Camisini ziyaret ettiler. Öğrencilerimize rehberlik eden sınıf öğretmenimiz Ali ÜNALDI ve okul rehber öğretmenimiz Hilal ŞAFAK'a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

1/C sınıfı öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersi kapsamında hazırlamış oldukları etkinlikleri. Emeklerindne dolayı sınıf öğretmenimiz Fademi Nermin GABAKCI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

1/A sınıfı öğrencilerimiz, Ünlü harfleri müziklerle ünlüler geçidi yaparak etkinliklerle öğrendiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Sümeyye TAŞ KARTAL'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Özel eğitim sınıfımızda karne heyecanı.

Bütün bir dönem boyunca büyük bir özveri ile çalışan özel eğitim öğretmenlerimiz Esra BİRCAN ile Ceyda KAYA'ya ve öğrencilerimize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz.

Ock

Anasınıfı A şubemizde karne heyecanı.

Bütün bir dönem boyunca büyük bir özveri ile çalışan anasınıfı öğretmenimiz Hasret YOLCU'ya ve öğrencilerimize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz.

Ock

4/D sınıfımızda karne heyecanı.

Bütün bir dönem boyunca büyük bir özveri ile çalışan sınıf öğretmenimiz Sevda MANDİL'e ve öğrencilerimize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz.

Ock

4/C sınıfımızda karne heyecanı.

Bütün bir dönem boyunca büyük bir özveri ile çalışan sınıf öğretmenimiz Emine ARSLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz.

Okulumuzda karne heyecanı

Karne sevinci yaşayan çocuklarımızı kutlar, tüm öğretmen ve öğrencilerimize mutlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili dileriz.

Ock

2/C sınıfı öğrencilerimizin Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamındaki “En Sevdiğini Paylaş” etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Duygu TAVAS’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

1/C sınıfı öğrencilerimiz dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıf öğretmenleri Fadime Nermin GABAKCI rehberliğinde Sinema etkinliği gerçekleştirdiler.

Ock

2/B sınıfı öğrencilerimizin Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında “Görsel sanatlar,kelime oyunu” etkinliklerini gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.