1/B sınıfı öğrencilerimizin, sınıf öğretmenleri rehberliğinde Hayat Bilgisi dersi "Yaşadığımız Yer" konusu kapsamında hazırlamış oldukları etkinlikleri. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY"a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2/A sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri rehberliğinde kuklalar. İle tiyatro gösteri etkinliklerini gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Tayfun KIZILKURT’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3. ve 4. sınıf öğretmenlerimiz İngilizce öğretmenimiz Ayşen GÖKDEMİR ve sınıf öğretmenimiz Fadime Nermin GABAKCI rehberliğinde Gaziosmanpaşa Masal Okulu'nu ziyaret ettiler. Etkinliklerinden dolayı İngilizce öğretmenimize ile sınıf öğretmenim ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2/D sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri rehberliğinde Hayat Bilgisi dersi Kültürel Ögelerimiz konusu ile ilgili ülkemizin bölgelerini tanıtıcı etkinlikler yaptılar. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Şeyda Tuğçe ERKOL'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

4/A sınıfı öğrencilerimize Arnavutköy İlçe Sağlık Müdürlüğü ruh sağlığı ve bağımlılık biriminden sosyal hizmet uzmanı Fatih GÖNÇ ve  Süleyman YARDIMCIEL  tarafından "İnternet Bağımlılığı" eğitimi verildi. Eğitimi gerçekleştiren uzmanlarımız Fatih GÖNÇ ile Süleyman DEMİREL'e ve organizasyonu gerçekleştiren sınıf öğretmenimiz Sümeyye TAŞ KARTAL'a teşekkür ederiz.

Bilişim Haftası kapsamında okul rehber öğretmenlerimiz Emel BIN AHMAT MURTZA ve Hilal ŞAFAK, öğrencilerimizde farkındalık oluşturma amaçlı pano çalışması etkinliğini gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2/A sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri rehberliğinde Hayat Bilgisi dersi Kültürel Ögelerimiz konusu ile ilgili ülkemizin bölgelerini tanıtıcı etkinlikler yaptılar. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Tayfun KIZILKURT'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda uyguladığımız "Değerler Eğitimi" etkinliğinde bu ayın değeri "Sabırlı olmak"tı. 4/D sınıfı öğrencilerimiz bu kapsamda afiş çalışmaları hazırlayarak okul panolarımızda sergilediler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Fadime Nermin GABAKCI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2/C sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri rehberliğinde Hayat Bilgisi dersi Kültürel Ögelerimiz konusu ile ilgili ülkemizin bölgelerini tanıtıcı etkinlikler yaptılar. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Elem BETUR UÇAK'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda, yapılan törenle büyük bir çoşkuyla kutlandı. Törende emeği geçen tüm öğretmenleri ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 1/B sınıf öğretmenimiz İlknur ÖZBAY ve 1/D sınıf öğretmenimiz Burcu ÇELİK öğrencileri ile birlikte pano çalışması hazırlayarak okul panolarımızı süslediler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Okul müdürümüz Cevdet HORUZ ve müdür yardımcımız Mehmet GÜZELAYDIN, Kıbrıs gazimiz Metin YILDIRIM'a bayram ziyaretinde bulundular.

1/D sınıfımız, sınıf öğretmenleri rehberliğinde "Sağlıklı Yaşam" konusu kapsamında etkinliklerini gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Burcu ÇELİK'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda 1. olan öğrencilerimize, okul müdürümüz Cevdet HORUZ tarafından ödülleri verildi. Yarışmadasınıf 1. olup sınıflarını temsil eden öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.